torsdag den 12. april 2012

Første afsnits anbefalinger


I slutningen af hver udsendelse anbefaler de fire Dyrk’ere et eller andet, som de hver især dyrker i særlig grad lige nu. Her på bloggen, kan du læse lidt uddybende om det, der bliver anbefalet med links til, hvor du kan se/læse mere.

Jonas anbefalede Karl-Ove Knausgårds ”min kamp, selv om hans anprisning af bogen var noget mere forbeholdne end de lovprisninger Knausgård og bogen har modtaget eksempelvis her og her. Det er en bog, der ifølge Jonas svinger mellem utrolige højder af litterær kvalitet, og passager af bemærkelsesværdig tomgang. Men alt i alt i kulturfænomen, som det er værd at hente op på, hvis man ikke allerede var med på den første Knausgård-bølge. Bogen kan købes i alle velassorterede boghandler.

Louise anbefalede TV-serien Breaking Bad, der her kørt i foreløbig fire sæsoner på TV-stationen AMC. Den er endnu ikke blevet vist på dansk TV, men alle de første tre sæsoner er tilgængelig på DVD, eksempelvis her. Seriens stjerne Bryan Cranston (bl.a. kendt som faren i serien Malcolm i Midten) har for nyligt afsløret, at seriens femte sæson får premiere i slutningen af dette år, så der er god tid til at nå at sætte dig ind i de fantastiske miljøbeskrivelser og personkarakteristikker.

Martin anbefalede hjemmesiden www.longform.org, der samler gode og læse værdige magasin-artikler fra alverdens engelsksprogede tidsskrifter og blade. Hjemmesiden rummer et enormt bagkatalog, men er meget nem og overskuelig at bruge, ikke mindst på en iPad eller andre tablets, til at læse på farten. Internet avisen slate.com har et samarbejde med Longform og har udvalgt nogle af de bedste artikler inden for en lang række emner. Slate's guides kan findes her.

Julie anbefalede E-tidsskriftet Inspiration Information, om musik og musikere med udgangspunkt i begrebet inspiration. Julie anbefaler det i særlig grad som et sted, hvor man selv kan finde inspiration til at udvide sin musikalske horisont, og finde ud af, hvad de folk man holder af, selv holder af.

God Dyrkning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar